Het programma

Iedere vierde woensdag van de maand – 19:00 tot 21:00 uur

Sebastiaan van Mill en Florian Pronk presenteren iedere vierde woensdagavond van de maand tussen 19.00 en 21.00 uur het interactieve jongerenprogramma vanuit Het Kruispunt en is voor iedereen vrij toegankelijk!

Het Exxact Jongerencafé is hét interactieve jongerenprogramma van Exxact Barendrecht. Rond een actueel thema geven spraakmakende gasten commentaar en debatteren Barendrechtse jongeren met elkaar in Lagerhuis-format. Dit gebeurt allemaal live op de Cascade in Het Kruispunt van Barendrecht. Luister mee op 106.4 FM in de regio, 105.9 FM via de kabel en via de livestream of kom gewoon gezellig langs!


Heb jij nu ideeën/tips voor dit programma?

Laat het ons weten via: jc@exxact.nl of via WhatsApp op 0620458143

Je kan ons volgen op: Facebook en Instagram

Nabeluisteren:

De laatste uitzending was op 20 oktober over Jonge Ondernemers.                                                  De uitzending van 20 september ging over Sexting.De uitzending van 28 augustus was een terugblik op het eerste seizoen van het Exxact Jongerencafé.
De laatste uitzending was op woensdag 17 juli en ging over de kwaliteit en de ontwikkeling binnen het voortgezet onderwijs.
De voorlaatste uitzending was op woensdag 26 juni en stond in het teken van orgaandonatie.
De uitzending van woensdag 22 mei en stond in het teken van het Centraal Eindexamen.
De uitzending van woensdag 24 april en stond in het teken van de Europese Verkiezingen.
De uitzending van woensdag 27 maart stond in het teken van Defensie.

 

Wil je een uitzending bijwonen? Dat kan! In theater het kruispunt zijn wij iedere 4de woensdag van de maand te vinden op de cascade. Kom gezellig kijken of kijk de live uitzending via het internet: Klik hier!