Ben Woldring mede te gast in uitzending jonge ondernemers

Ben Woldring te gast in het Exxact Jongerencafe

BARENDRECHT – Ben Woldring schuift komende woensdagavond 30 oktober live aan bij het Exxact Jongerencafé over en met jonge ondernemers. Ben Woldring is een Nederlandse internetondernemer, die in zijn jongere jaren de website Bellen.com heeft ontwikkeld. Later richtte hij de Bencom Group op die verschillende vergelijkingssites in beheer hebben, waaronder Gaslicht.com en Poliswijzer.nl. Ben Woldring zal tijdens de uitzending onder andere vertellen over zijn ervaringen als jonge ondernemer en over hoe hij dit verder heeft uitgebouwd.

 

De uitzending wordt tussen 19 en 21 uur live uitgezonden vanaf de Cascade in Het Kruispunt. De toegang tot het programma is gratis en na afloop is er ruimte om te netwerken. In deze uitzending zullen ook andere jonge ondernemers uit Barendrecht en omstreken aanschuiven om te vertellen over hun ervaringen als jonge ondernemer.

 

De andere gasten zijn: Job Hoogenboom (medeoprichter en directeur Hooperz Nation), Albert en Ronald den Braven (eigenaars van BelNed), Ricardo Grashuis, Sijbrand Groenendijk en Valentijn Westerink (oprichters Stichting Petition).

Het Exxact Jongerencafé is elke vierde woensdag van de maand tussen 19 en 21 uur te beluisteren op Exxact Barendrecht: 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel) en via exxact.nl. Het programma is te volgen via Instagram en Facebook op @exxactjongerencafe

De vorige uitzendingen nabeluisteren: klik hier.

Lees meer »

Exxact Jongerencafé over jonge ondernemers

BARENDRECHT – Komende woensdagavond 30 oktober is er tussen 19 en 21 uur weer een uitzending van het Exxact Jongerencafé live vanaf de Cascade in Het Kruispunt. In deze uitzending zullen onder andere jonge ondernemers uit Barendrecht en omstreken aanschuiven om te vertellen over hun ervaringen als jonge ondernemer.

Te gast zijn onder andere: Job Hoogenboom (medeoprichter en directeur Hooperz Nation), Albert en Ronald den Braven (eigenaars van BelNed), Ricardo Grashuis, Sijbrand Groenendijk en Valentijn Westerink (oprichters Stichting Petition).

Het jongerenpanel is aanwezig om te debatteren over het onderwerp en om de gasten van vragen te voorzien. Presentatie in handen van Florian Pronk en Sebastiaan van Mill.

De vorige uitzendingen nabeluisteren: klik hier.

Het Exxact Jongerencafé is elke vierde woensdag van de maand te beluisteren tussen 19.00 en 21.00 uur op 106.4 FM (ether), 105.9 FM (kabel), Ziggo Digitaal (kanaal 329 of 36), RadioNedTuneIn en livestream van Exxact Barendrecht.

Lees meer »

Terugblik op seizoen Exxact Jongerencafé

Het Exxact Jongerencafe heeft woensdag 28 augustus een terugblik op het afgelopen seizoen gegeven. De hoogtepunten en verschillende leuke fragmenten van de voorgaande uitzendingen komen langs en worden besproken door een paar jongeren van het jongerenpanel: Chimene van Bergeijk en Melvin van der Vlies.

De volgende uitzending staat gepland op woensdag 25 september 2019.

Het Exxact Jongerencafé is elke vierde woensdag van de maand te beluisteren tussen 19.00 en 21.00 uur op 106.4 FM (ether), 105.9 FM (kabel), Ziggo Digitaal (kanaal 329 of 36), RadioNed, TuneIn en livestream van Exxact Barendrecht.

Heb jij nu ideeën/tips voor dit programma?

Laat het ons weten via: jc@exxact.nl of via WhatsApp op 0620458143

Je kan ons volgen op: Facebook en Instagram

Lees meer »

Examens en een pauw bij het Exxact Jongerencafé

Albert Boschma, examensecretaris en teamleider havo 2 tot 5 van Calvijn Groene Hart, en Eelco Driessen, projectcoördinator bij het College voor Toetsen en Examens (CvTE), schoven woensdagavond 22 mei aan bij het Exxact Jongerencafé om te vertellen over hun werk tijdens de eindexamenperiode. Ook Bibi Reiniers, klachtencoördinator bij het Landelijke Aktie Komitee Scholieren, vertelde telefonisch haar verhaal over de examens. De debatten van het jongerenpanel gingen over de afschaffing van het Centrale eindexamen, multiplechoice-examens en correct Nederlands.

“Over Wiskunde A op havo is veel geklaagd. Een van de opmerkelijkste klachten die over de eindexamens ging, was wel dat er een pauw rondliep die voor veel geluidsoverlast zorgde.” aldus Bibi tijdens de uitzending. Naast de scholieren, die de examens moesten maken, hebben Eelco en Albert ook een drukke periode achter de rug, zo vertelden ze in de uitzending. “De voorbereidingen zijn intensief zowel voor de leerling als de docent.” zo vertelde Albert. Eelco: “Voor het CvTE is het ook druk, maar anders druk. Wij zijn namelijk al bezig met de examens voor over twee jaar.”

Het Exxact Jongerencafé is elke vierde woensdag van de maand te beluisteren tussen 19.00 en 21.00 uur op 106.4 FM (ether), 105.9 FM (kabel), Ziggo Digitaal (kanaal 329 of 36), RadioNed, TuneIn en livestream van Exxact Barendrecht.

 

De uitzending van woensdag 22 mei is hier terug te luisteren:

Lees meer »