Exxact Jongerencafé over sexting

Gepubliceerd op 20 september 2019 om 15:37

Jack Demmers

Komende woensdagavond 25 september is er tussen 19.00 uur en 21.00 uur weer een uitzending van het Exxact Jongerencafé live vanaf de Cascade in Het Kruispunt. Deze uitzending zal in het teken staan van de nieuwe campagne die de politie lanceert in oktober. Deze campagne gaat over sexting en is bedoeld om jongeren bewust te maken over de gevolgen van sexting. 

 

Te gast zijn politieagent Jack Demmers en Noureddine Agarouj, die ook met de campagnebus langs de middelbare scholen zullen gaan. Zij zullen meer vertellen over de campagne en de rol van de politie bij sexting. 

 

Daarnaast zal Jacqueline Kleijer van Bureau Jeugd & Media aanschuiven om meer te vertellen over wat de impact is van dit thema op de leefwereld van jongeren. Ook Reshma Roopram zal aanschuiven vanuit haar rol als wethouder Zorg & Welzijn, Jeugd en Volksgezondheid

 

Het jongerenpanel is aanwezig om te debatteren over het onderwerp en om de gasten van vragen te voorzien. Presentatie in handen van Florian Pronk en Sebastiaan van Mill.

 

Het Exxact Jongerencafé is elke vierde woensdag van de maand tussen 19 en 21 uur te beluisteren op Exxact Barendrecht: 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel) en via exxact.nl. Klik hier voor informatie over en het terugbeluisteren van voorgaande uitzendingen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.