Exxact Jongerencafé over online veiligheid

Gepubliceerd op 19 januari 2020 om 16:46

Florian Pronk & Sebastiaan van Mill

Exxact Jongerencafé over online veiligheid

BARENDRECHT – ‘Hoe veilig ben jij online?!’ is het thema tijdens de liveuitzending van het Exxact Jongerencafé komende woensdagavond 22 januari. Tussen 19.00 en 21.00 uur wordt het programma vanaf de Cascade in Het Kruispunt weer uitgezonden.

Marjolein Bonthuis schuift namens het platform ECP aan over dit onderwerp. Het ECP is een landelijk, neutraal platform waar kennis rondom onze digitale samenleving wordt uitgewisseld met verschillende organisaties, zoals de overheid of het bedrijfsleven. Christian Boertje zal namens De Gezonde Digitale Organisatie (DGDO) meer vertellen over welke rol bewustwording speelt in het voorkomen van onveilige situaties online. Frank Groenewegen is als Chief Security Expert het technische geweten bij cyberbeveiligingsbedrijf Fox-IT. Hij informeert ons over de laatste ontwikkelingen.
Robert Schmidt van Ares IT schuift aan om te vertellen over ethisch hacken.

Debatten door het jongerenpanel en presentatie in handen van Florian Pronk en Sebastiaan van Mill.

De uitzending wordt dit keer ook met beeld en geluid via sociale media, de website van Exxact Barendrecht en op Exxact Barendrecht TV via Ziggo digitale tv-kanaal 36 (Mediabox) of kanaal 329 (DVB-C) live uitgezonden. De videoregistratie is in handen van het videoteam van Tristan Hoogendoorn.

Het Exxact Jongerencafé is elke vierde woensdag van de maand tussen 19.00 en 21.00 uur te beluisteren op Exxact Barendrecht: 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel) en via exxact.nl, TuneIn en livestream van Exxact Barendrecht. Het programma is te volgen via Instagram en Facebook op @exxactjongerencafe

Voorgaande uitzendingen zijn hier te vinden. De volgende uitzending van Exxact Jongerencafé is op woensdag 19 februari.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.