Exxact Jongerencafé 16 september 2020 met minister Arie Slob

Gepubliceerd op 10 september 2020 om 20:07

Beeld:  Daphne Plaizier

Exxact Jongerencafé gaat komende woensdagavond 16 september tussen 19 en 21 uur van start. Na een tussenstop vanwege de Coronamaatregelen zijn we weer helemaal terug. We trappen gelijk af met het meest besproken thema in de samenleving: Corona. “Jongeren in Coronatijd, hoe “overleven” jongeren deze tijd?”. Als bijzondere gast werkt minister Arie Slob van Onderwijs en Media mee aan de uitzending. Daar zijn we heel blij mee.

Via drie gespreksonderwerpen: onderwijs, vrije tijd en gezondheid & welzijn gaan we met de minister en andere gasten in gesprek. Hoe is het om online les te geven en te volgen? Wat voor alternatieven hebben jongeren om te kunnen blijven feesten? Waar moet je op letten om mentaal en fysiek fit te blijven? En hoe kijken jongeren naar de toekomst?

Minister Arie Slob (onderwijs)

Daarnaast gaat een jongerenpanel met elkaar in debat over stellingen die met dit thema te maken hebben. Presentatie is in handen van Sebastiaan van Mill en Rémi van Trigt. Jongerencafé wordt deze keer in samenwerking met de Bibliotheek Aanzet georganiseerd. 

Jongeren zijn van harte welkom in het Kruispunt en kunnen ook deelnemen aan het debat. Vanwege de 1,5 meter afstand is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld je daarom vooraf aan via jc@exxact.nl met vermelding van je voor- en achternaam en telefoonnummer. Volg de sociale media van Exxact Barendrecht voor actuele informatie.

 

De uitzending is tussen 19 en 21 uur te beluisteren op Exxact Barendrecht: 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel) en via exxact.nl. Te volgen via sociale media (Facebook en YouTube). Live meekijken kan ook via Ziggo digitale tv-kanaal 36 of kanaal 329 en exxact.nl.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.